Cine este conectat? | În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 64, Dum Mar 21, 2010 10:58 pm |
Subiectele cele mai active | |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi | |
Subiectele cele mai vizionate | |
|
| NE RUGAM PENTRU CEİ NEMUSULMANİ? | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Noor İslam Admin
Mesaje : 1689 Reputatie : 22 Data de inscriere : 07/12/2009 Alhamdulillah
| | | | betti ~ Gold Member ~
Mesaje : 349 Reputatie : 8 Data de inscriere : 14/12/2009 Varsta : 51 Romania superfericita
| Subiect: Re: NE RUGAM PENTRU CEİ NEMUSULMANİ? Mier Feb 17, 2010 9:27 am | |
| Pot sa spun ca e greu sa nu poti sa te rogi macar pentru cei apropiati si prieteni care nu au imbratisat Islamul(ca sa spun asa),dapai pentru toti nemulsumanii.Nu sint inca musulmana(dar cine stie),dar trebuie sa fie greu sa nu poti sa te rogi macar pentru familie,cunostinte si prieteni care nu au imbratisat islamul.E normal sa vrei sa te rogi pentru ei,e foarte normal! | |
| | | asmaa_a ~ Novice Member ~
Mesaje : 20 Reputatie : 3 Data de inscriere : 04/02/2010 Varsta : 36 Arad, Romania
| Subiect: Re: NE RUGAM PENTRU CEİ NEMUSULMANİ? Mier Feb 17, 2010 11:27 am | |
| Eu una recunosc ca ma rog pentru familia mea si pentru prietenii mei, de asemnea cunosc surori care cand au o problema cu vreo ruda musulmana sau nemusulmana ne roaga sa ne rugam pentru ei, ca Allah sa ii calauzeasca pe calea cea dreapta si sa le arate lumina Islamului , sa ii vindece, iar noua sa ne de putere si rabdare sa trecem peste greutati. Nu stiu cat e de haram sa te rogi pentru cei din familie. Allah ne spune sa ne respectam parinti atat timp cat ei nu ne fac sa facem lucruri impotriva Islamului. Eu una nu pot sa nu ma rog pentru parintii mei, care alhamdulillah au fost buni cu mine si mi-a acceptat atatea lucruri de cand m-am convertit, alhamdulillah. | |
| | | Noor İslam Admin
| Subiect: Re: NE RUGAM PENTRU CEİ NEMUSULMANİ? Mier Feb 17, 2010 12:26 pm | |
| Ca Allah sa ıi calauzeasca pe calea cea dreapta şi spre religia cea adevarata toate suriorile şi fratii ın Allah facem dua pentru ei.Şi eu ıntotdeauna ma rog pentru asta. Dar pentru sanatatea lor sau alte probleme este interzis, chiar daca nu ne putem abtine şi ne rugam ptr ei. | |
| | | Valen ~ New Member ~
Mesaje : 7 Reputatie : 2 Data de inscriere : 17/02/2010 Bucharest
| | | | Noor İslam Admin
| Subiect: Re: NE RUGAM PENTRU CEİ NEMUSULMANİ? Lun Feb 22, 2010 12:24 pm | |
| WA ALEYKUM SELAM WA RAHMATULLAHİ WA BARAKATUHU
Citisem de mult undeva unde scria ca nu putem face dua pentru cei care sant nemusulmani ( dar ınainte sa citesc acolo, o surioara ın İslam m-a ıntrebat daca eu ma rog ptr familia mea, şi eu am raspuns ca " DA " ma rog, de la ea am aflat prima data ca e ınterzis sa ne rugam, şi eu fara sa cercetez am crezut), dar Alhamdulillah aşa cum a scris surioara Valentina, atat timp cat sant ın viata ne putem ruga pentru ei. Alhamdulillah acum sant mult mai liniştita sa ştiu ca ma pot ruga ptr ei. | |
| | | ionela ~ Silver Member ~
Mesaje : 212 Reputatie : 3 Data de inscriere : 06/07/2010 Varsta : 39 Tulcea
| Subiect: Re: NE RUGAM PENTRU CEİ NEMUSULMANİ? Mier Iul 14, 2010 12:24 am | |
| Eu sincer am citit fiecare parere in parte si normal sunt parerile voastre si vi le respect dar eu am o alta parere despre asta. Sa nu fie cu suparare iar daca gresesc s-au cumva va supar imi cer scuze, dar eu am un alt principiu. Toti ne tragem din Adam si Eva deci cu totii suntem frati chiar de este ateu, crestin,evreu,catolic.... Eu una ma rog pentru toti, ma rog pentru cei care nu au ce manca ,ma rog pentru ce care nu au unde dormi , ma rog pentru cei saraci cu duhul si am sa ma rog incontinuare. Familia o am aproape deci pe ei ai pot ajuta cum pot dar cei care sunt departe si sunt straini chiar daca nu ne cunoastem ma rog pentru ei ca Bunul Dumnezeu sa-i aiba in paza.Iar privind familia mea ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca este sanatoasa si unita asta este tot ce ne-am dorit | |
| | | Noor İslam Admin
| Subiect: Re: NE RUGAM PENTRU CEİ NEMUSULMANİ? Mier Iul 14, 2010 12:31 am | |
| Da surioara, atat timp cat sunt vii, ın viata , putem sa ne rugam, doar pentru morti este interzis. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: NE RUGAM PENTRU CEİ NEMUSULMANİ? | |
| |
| | | | NE RUGAM PENTRU CEİ NEMUSULMANİ? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |