| RUGACIUNI | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
betti ~ Gold Member ~
Mesaje : 349 Reputatie : 8 Data de inscriere : 14/12/2009 Varsta : 51 Romania superfericita
| Subiect: RUGACIUNI Mar Ian 26, 2010 11:19 am | |
| Nu exista alta divinitate inafara de Dumnezeu,Unicul,care nu are pe nimeni egal.A Lui este Imparatia si Slava si El este mai presus de toate,Atotputernic. | |
|
| |
betti ~ Gold Member ~
Mesaje : 349 Reputatie : 8 Data de inscriere : 14/12/2009 Varsta : 51 Romania superfericita
| Subiect: Ruga pentru cel bolnav Mar Ian 26, 2010 11:35 am | |
| O,Doamne!Indeparteaza aceasta suferinta(de la ...).O,Stapinul Lumilor,adu insanatosire pentru ca Tu esti Vindecatorul!Nu exista alt leac afara de puterea Ta.Reda--i sanatatea fara sa mai ramina vre-o urma de boala.Amin. | |
|
| |
betti ~ Gold Member ~
| Subiect: CEA MAI BUNA RUGA DE CAI NTA Joi Ian 28, 2010 5:37 pm | |
| O,Doamne!Tu esti Stapinul meu.Nu exista alta divinitate in afara Ta.Tu m-ai creat iar eu sint robul Tau.Ma tin de promisiunea pe care ti-am dat-o atit cit imi sta in putinta.Cer ocrotirea Ta de raul pacatelor pe care le-am savirsit.Recunosc darurile pe care mi le-ai oferit.Imi recunosc lipsurile si pacatele.O,Doamne iarta-ma caci nimeni nu poate ierta pacatele in afara Ta! | |
|
| |
betti ~ Gold Member ~
| Subiect: Ruga la trezire(ruga pe care ma rog eu) Mar Feb 09, 2010 3:04 pm | |
| Toata lauda se cuvine lui Dumnezeu,care ne-a dat viata dupa moarte si la El ne vom intoarce. | |
|
| |
betti ~ Gold Member ~
| Subiect: Ruga de seara(pe care ma rog eu) Mar Feb 09, 2010 3:17 pm | |
| In numele Tau,Domnul meu imi intind trupul si cu voia Ta mi-l ridic.Daca imi iei sufletul, iarta-mi mie pacatele, iar daca ma vei mai lasa sa mai traiesc, protejeaza-ma asa cum ii protejezi pe slujitorii Tai credinciosi. | |
|
| |
betti ~ Gold Member ~
| Subiect: Ruga de seara Vin Feb 12, 2010 8:48 am | |
| In numele Tau,Domnul Meu,imi intind trupul si prin mila Ta mi-l ridic.Daca imi ei sufletul,iarta-mi mie pacatele,iar daca ma vei lasa sa mai traiesc,protejeaza-ma asa cum ii protejezi pe slujitorii Tai credinciosi. | |
|
| |
betti ~ Gold Member ~
| Subiect: La trezire noaptea(inainte de ablutiune) Dum Mar 07, 2010 1:50 pm | |
| Nu exista alta divinitate inafara de Dumnezeu,Unicul,care nu are pe nimeni egal!A Lui este Imparatia si Slava si El este mai presus de toate,Atotputernic.Cit de maret este Dumnezeu,si toata Slava se cuvine lui Dumnezeu,si nu exista alta divinitate in afara de Dumnezeu,si Dumnezeu este Cel mai Mare si nu exista forta sau putere decit cu Dumnezeu,Preainaltul,Cel mai Mare.O,Doamne,iarta-ma! | |
|
| |
betti ~ Gold Member ~
| Subiect: dupa ablutiune Lun Mar 22, 2010 5:51 pm | |
| Toata Slava se cuvine lui Dumnezeu,care a redat trupului meu sanatatea,mi-a inapoiat sufletul si mi-a permis sa-L pomenesc. ----------------------------------------------------------------------------In crearea cerurilor si a pamintului si in schimbarea noptii si a zilei sint semne pentru cei daruiti cu minte,-Care il pomenesc pe Dumnezeu,stind(in picioare),sezind(jos) sau pe o parte si cugeta la facerea cerurilor si a pamintului(zicind):Doamne,n-ai facut aceasta in desert!Slava Tie!Apara-ne pe noi de pedeapsa focului!-Doamne!Pe acela pe care il faci sa intre in Foc,Tu il acoperi de rusine,iar pentru cei nelegiuiti nu este cine sa-i ajute!-Doamne!Noi am auzit un vestitor chemind la credinta:"Credeti in Domnul vostru!"Si am crezut.Doamne, iarta-ne noua pacatele noastre,sterge faptele noastre rele si aseaza-ne pe noi,dupa moartea noastra,alaturi de oamenii evlaviosi!-Doamne!Da-ne noua ceea ce ne-ai fagaduit prin trimisii Tai si nu ne acoperii pe noi de rusine in Ziua Invierii,caci Tu nu-Ti calci fagaduinta! | |
|
| |
betti ~ Gold Member ~
| Subiect: Inainte si dupa ablutiune Vin Mar 26, 2010 1:44 pm | |
| INAINTE:Bismillah(In numele lui Dumnezeu),iar DUPA:Marturisesc ca nu exista alta divinitate inafara de Dumnezeu,Unicul care nu are pe nimeni egal,si Muhammed este robul si trimisul Lui.O,Doamne,lasa-ma sa fiu printre cei care se intorc adesea la Tine cu cainta si lasa-ma sa fiu printre cei care ramin curati si neintinati. | |
|
| |
3cristinutza ~ Novice Member ~
Mesaje : 14 Reputatie : 0 Data de inscriere : 13/07/2010 timisoara-cairo
| Subiect: Re: RUGACIUNI Joi Iul 15, 2010 10:53 pm | |
| sunt foarte fericita ca am gasit aceste rugaciuni...mi ar place sa ne scrie ti mai multe..Allah sa va aiba in grija! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
betti ~ Gold Member ~
| Subiect: Re: RUGACIUNI Vin Iul 16, 2010 8:33 am | |
| O sa mai scriu!Nu mai tin minte unde am pus carnetelul in care le-am scris,dar cind am sa d-au de el,o sa continui sigur sa scriu rugaciunile(rugile)pe care le-am scris in el.A intrat in pamint,dar sper ca o sa dau pina la urma de el! | |
|
| |
angela ~ Active Member ~
Mesaje : 54 Reputatie : 6 Data de inscriere : 27/01/2011 Varsta : 66 braila normala
| Subiect: Re: RUGACIUNI Dum Feb 20, 2011 11:20 pm | |
| | |
|
| |
Hadya ~ New Member ~
Mesaje : 5 Reputatie : 0 Data de inscriere : 08/05/2011 Varsta : 46 Cypru
| Subiect: Salamu alikum wa rahmatullah wa barakatu Vin Mai 27, 2011 9:39 pm | |
| | |
|
| |
Danina_ ~ Novice Member ~
Mesaje : 45 Reputatie : 1 Data de inscriere : 01/04/2011 Viena Pe ganduri
| Subiect: Re: RUGACIUNI Lun Mai 30, 2011 2:54 pm | |
| Eu abia acum am vazut topicul acesta Foarte frumos,Allah sa te rasplateasca surioara Betti. O intrebare as avea unde as putea gasi rugaciunile astea in araba,banuiesc ca exista si in araba?
Danina
| |
|
| |
Noor İslam Admin
Mesaje : 1689 Reputatie : 22 Data de inscriere : 07/12/2009 Alhamdulillah
| Subiect: Re: RUGACIUNI Lun Mai 30, 2011 3:20 pm | |
| As-salamu Alaykum Wa Rahmatullahi Wa Barakatuhu ! Poti citi din cartea "Rugile si pomenirile musulmanului" [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
betti ~ Gold Member ~
| Subiect: Re: RUGACIUNI Lun Mai 30, 2011 7:11 pm | |
| Multumesc Meryem | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: RUGACIUNI | |
| |
|
| |
| RUGACIUNI | |
|