IslamRO

Bine aţi re-venit !
Toate femeile sunt binevenite !
Pentru a accesa partea privată a forumului nostru, vă rugăm să vă
conectaţi dacă sunteţi deja membră sau să vă alăturaţi comunitaţii noastre
Vă dorim şedere plăcută pe forum !
IslamRO

Bine aţi re-venit !
Toate femeile sunt binevenite !
Pentru a accesa partea privată a forumului nostru, vă rugăm să vă
conectaţi dacă sunteţi deja membră sau să vă alăturaţi comunitaţii noastre
Vă dorim şedere plăcută pe forum !
IslamRO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Acest forum este dedicat în totalitate femeilor !

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Bine aţi venit pe forumul İslamRO ! Ne bucurăm că aţi ales forumul nostru ! Acest forum este dedicat în totalitate femeilor ! Vă reamintim că puteţi accesa partea privată a forumului numai după ce vă veţi înregistra sau conecta ! Vă mulţumim şi vă dorim şedere plăcută !
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Subiecte similare

statistics counter
    Ultimele subiecte
    » Coranul Cel Glorios
    Alimente anti-fumat I_icon_minitimeLun Noi 24, 2014 2:51 pm Scris de Noor İslam

» Cine este Mesagerul Islamului?
    Alimente anti-fumat I_icon_minitimeLun Noi 24, 2014 2:45 pm Scris de Noor İslam

» Sfaturile Profetului Mohammed, salla Allahu aleihi wa sallam
    Alimente anti-fumat I_icon_minitimeLun Noi 24, 2014 12:14 pm Scris de Noor İslam

» Modalitati de a scapa sau proteja de farmece
    Alimente anti-fumat I_icon_minitimeLun Mai 26, 2014 6:51 pm Scris de floryna

» Daca sotul este departe este permis ca ei doi sa vorbeasca la telefon si sa isi spuna cuvinte care sa le aduca placere si sa ajunga la orgasm ?
    Alimente anti-fumat I_icon_minitimeVin Feb 28, 2014 3:26 pm Scris de Noor Aala Noor

» Este permis a face sex in baie?
    Alimente anti-fumat I_icon_minitimeVin Feb 28, 2014 3:21 pm Scris de Noor Aala Noor

» Este sexul oral permis in Islam?
    Alimente anti-fumat I_icon_minitimeVin Feb 28, 2014 3:17 pm Scris de Noor Aala Noor

Cine este conectat?
    În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 64, Dum Mar 21, 2010 10:58 pm
    Subiectele cele mai active
    Joaca Fazanul
    BİNE Aİ VENİT PE FORUMUL İSLAMRO
    SPANZURATOAREA
    Cine gaseşte rima ?
    Fara DA sau NU
    DUA PENTRU FIECARE ZI DIN LUNA RAMADAN
    A SALAM ALEYKUM
    cum ma pot converti
    İDEE BUNA-İDEE REA
    VRAJİ
    Galerie
    Alimente anti-fumat Empty
    Top postatori
    Noor İslam (1689)
    Alimente anti-fumat Vote_lcapAlimente anti-fumat Voting_barAlimente anti-fumat Vote_rcap 
    betti (349)
    Alimente anti-fumat Vote_lcapAlimente anti-fumat Voting_barAlimente anti-fumat Vote_rcap 
    cristina mihaela (232)
    ionela (212)
    DANA H (206)
    ilayda (145)
    Noor Aala Noor (130)
    Noor Zaynab Sameer (128)
    Selma Nuran (127)
    Aisha (82)
    Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
    Noor İslam
    ilayda
    Noor Zaynab Sameer
    betti
    Selma Nuran
    Mariana (Maryam)
    Amira3
    cristina mihaela
    floryna
    Aisha
    Subiectele cele mai vizionate
    BİNE Aİ VENİT PE FORUMUL İSLAMRO
    Propozitii cu cuvinte care incep cu aceeasi litera!
    Joaca Fazanul
    İMPORTANT: REGULAMENTUL FORUMULUİ
    Copiii sai
    SPANZURATOAREA
    VRAJİ
    Cine gaseşte rima ?
    A SALAM ALEYKUM
    Fara DA sau NU

Alimente anti-fumat

In jos 
    4 participanți
    AutorMesaj
    Noor İslam
    Admin
    Admin
    Noor İslam

Reputatie : 22
    Data de inscriere : 07/12/2009
    Stare de spirit Alhamdulillah

MesajSubiect: Alimente anti-fumat   Alimente anti-fumat I_icon_minitimeMier Feb 10, 2010 3:02 pm

Alimente anti-fumat 188989 Alimente anti-fumat 111796 Alimente anti-fumat 188989

Dacă te afli în căutarea unei soluţii simple şi naturale care să te ajute să te laşi de fumat sau, cine ştie, care să te asigure că te împiedică să te apuci vreodată de sportul ăsta, îţi propunem să acorzi puţintică atenţie meniului tău zilnic.

O felie de brânză, un pahar mare de apă şi un platou cu salata de broccoli te pot ajuta mai mult decât un plasture cu nicotină.
    Cel puţin aşa susţin cercetătorii de la o universitate din Carolina de Nord care au studiat în ce măsură consumul anumitor alimente poate reduce nevoia de a fuma şi gustul pe care îl lasă ţigările.

Dacă băuturile alcoolice şi cele care conţin cafeină, alături de cărnurile roşii se fac vinovate de sporirea apetitului pentru fumat, fructele şi legumele proaspete au un efect contrar.

„Fumatul nu reprezintă doar dependenţa de nicotină, ci include şi senzatiile pe care le are o persoana care fumează.
    Aşadar, dacă aflăm exact ce anume poate împiedica apariţia acestor senzatii, uşurăm calea către renunţarea la fumat”, afirmă specialiştii.

Optează pentru lactate proaspete, fructe, legume, băuturi fără cafeină, şi caută să vezi apoi care sunt alimentele ce îţi îndepărtează pofta de ţigări, pentru a le include mai des în dietă.

Deocamdată nu este disponibil pe piaţă un ghid cu toate alimentele recomandate într-o „dieta antifumat”, cercetatorii aşteptand opiniile fumătorilor dispuşi să işi schimbe regimul de viaţă...
    Sus In jos
    cristina mihaela
    ~ Silver Member ~
    ~ Silver Member ~

Reputatie : 8
    Data de inscriere : 03/01/2011
    Localizare rosiori de vede teleorman

MesajSubiect: Re: Alimente anti-fumat   Alimente anti-fumat I_icon_minitimeSam Ian 22, 2011 3:36 pm

eu am fumat 15 ani si acum nu mai fumez. Am reusit sa le las fara regim . Antradevar mam angrasat 10 kg dar leam dat jos . Important esta sa vrei sa le lasi ( ambitia)
    Sus In jos
    Aml
    ~ New Member ~
    ~ New Member  ~
    Aml

Reputatie : 0
    Data de inscriere : 14/04/2011
    Varsta : 40
    Localizare Timisoara

MesajSubiect: Re: Alimente anti-fumat   Alimente anti-fumat I_icon_minitimeVin Apr 15, 2011 7:25 pm

cristina mihaela a scris:
    eu am fumat 15 ani si acum nu mai fumez. Am reusit sa le las fara regim . Antradevar mam angrasat 10 kg dar leam dat jos . Important esta sa vrei sa le lasi ( ambitia)

Eu sunt fumatoare inraita de vre-o 13 ani....si nu le pot lasa, poate ca ai dreptate, ambitia face totul.
    Sus In jos
    Danina_
    ~ Novice Member ~
    ~ Novice Member ~
    Danina_

Reputatie : 1
    Data de inscriere : 01/04/2011
    Localizare Viena
    Stare de spirit Pe ganduri

MesajSubiect: Re: Alimente anti-fumat   Alimente anti-fumat I_icon_minitimeJoi Apr 28, 2011 10:55 pm

Nu cred personal ca ajuta vreo ``metoda`` ci doar vointa.

Eu am fumat 11 ani cate doua pachete pe zi.Iar de pe 01-02-2011 m-am lasat.
    Dar nu stiu cum de am reusit deoarece nu era planificat.Acum dupa aproape trei luni trebuie sa recunosc ca imi e mai greu decat la inceput.

@ cristina mihaela-exact asta era si teama mea sa nu ma ingras si de aceea mi-am pus in program o ora de sport zilnic(dupa vreo saptamana cand am realizat ca gluma devine serioasa)

Eu cred ca daca ne cautam singuri un motiv destul de important pentru noi- sa renuntam la fumat- atunci chiar reusim.

Va tin pumnii tuturor celor care vor sa renunte
    Sus In jos
    Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Alimente anti-fumat   Alimente anti-fumat I_icon_minitime

Sus In jos

Alimente anti-fumat
    Sus 
    Pagina 1 din 1
     Subiecte similare
    -
    » Pentru cei care vor sa se lase de fumat...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
    IslamRO :: SĂNĂTATE :: TRATAMENTE NATURİSTE-
    Mergi direct la: