Bacha ~ New Member ~
Mesaje : 2 Reputatie : 0 Data de inscriere : 15/02/2013 Varsta : 32 Suceava,Siret Zambesc pentru ca fiecare zi este diferita.
| Subiect: Poate ma puteti ajuta cu un sfat Sam Feb 16, 2013 12:08 am | |
| Buna am si eu o intrebare mai delicata ... vreau sa ma convertesc la Islam,doar ca intampin niste probleme deoarece moschee in apropiere sau in judet sau in apropierea judetului nu exista si nu cunosc decat o persoana care are aceasta religie dar este din India si din cate am inteles ca sa te convertesti ai nevoie de 2 martori practicanti ai acestei religii... deci ce e de facut?Sper sa nu vi se para o intrebare prosteasca sau puierila....Multumesc ! | |
|
Noor İslam Admin
Mesaje : 1689 Reputatie : 22 Data de inscriere : 07/12/2009 Alhamdulillah
| Subiect: Re: Poate ma puteti ajuta cu un sfat Sam Feb 16, 2013 12:37 am | |
| MashAllah surioara, sunt foarte fericita pentru alegerea pe care o vei face. Bunul Allah sa te calauzeasca in continuare, sa te binecuvanteze si sa te ocroteasca!
- Citat :
- Ce sa faci daca nu sunt Musulmani (sau nu este moschee sau centru islamic) in apropierea ta?
O alta intrebare des intalnita este ce este de facut daca nu sunt Musulmani in orasul respectiv. Acesta nu este un obstacol in a deveni Musulman.
- Nu este nevoie sa mergi la moschee sau la Centrul Islamic sau sa cunosti Musulmani, pentru a putea deveni Musulman. Poti sa spui marturisirea de credinta (Shahada) pentru tine insuti si de atunci incolo, esti Musulman. _____________________________________ Daca nu sunt moschei in apropiere sau musulmani, el poate spune Shahada pt sine insusi. La fel poate fi ajutat de frati, in internet sau la telefon. Cu toate acestea, nu este suficient ca cineva doar sa rosteasca Shahada, ci trebuie sa creada cu fermitate si cu credinta nestramutata in ea.
Odata ce ai rostit Shahada, esti UN NOU NASCUT. Fara pacate. Asa cum un prunc se naste fara pacate.
Una dintre problemele des intalnite este si faptul ca unele femei intarzie declararea Shahadei din cauza menstruatiei. NU ARE IMPORTANTA daca o femeie este la ciclu. O femeie poate rosti Shahada, chiar daca nu are voie sa intre in moschee, ea poate depune marturisirea de credinta, in afara acesteia, sau intr-o parte a moscheii, care nu este considerata ca loc de rugaciune.
sursa: muslimconverts.com
preluat de pe Turn To Islam
İti voi lasa id-ul meu, şi daca doreşti, in momentul cand vei spune shahada, vom fi alaturi de tine... inshAllah | |
|