ESTE INTERZIS SÃ PURTÃM PÃR FALS, SÃ NE TATUÃM SAU SÃ NE ÎMBRÃCÃM DINŢII
Allah Preaînaltul spune:
Nu adorã în locul Lui decât nişte fãpturi femeieşti şi nu adorã decât un şeitan rãzvrãtit.
Allah l-a blestemat [pe Şeitan], iar el a zis: "Voi sã iau o parte anumitã din robii Tãi,
Îi voi duce întru rãtãcire, le voi da speranţe deşarte, le voi porunci, şi ei vor tãia urechile dobitoacelor şi le voi porunci sã schimbe creaţia lui Allah". (4 : 117-119)
1647. Asma' (Allah sã o aibã în mila Sa!) a relatat cã o femeie a venit la Trimisul lui Allah (pacea şi binecuvântarea lui Allah fie asupra lui!) şi a zis: Am o fiicã ce s-a cãsãtorit de curând. Ea s-a îmbolnãvit de vãrsat şi astfel i-a cãzut tot pãrul, sã-i pun pãr fals pe cap? La care Trimisul lui Allah (pacea şi binecuvântarea lui Allah fie asupra lui!) a zis: Allah a blestemat femeia ce-şi pune pãr fals şi pe aceea care cere sã i se punã.
(Convenit)
1649. Humaid ibn 'Abd ar-Rahman (Allah sã-l aibã în mila Sa!) a relatat cã l-a vãzut pe Mu'awiya (Allah sã-l aibã în mila Sa!) în timpul pelerinajului, stând la amvon. Dupã ce a luat de la slujitor o legãturã de
pãr, el l-a auzit spunând: O, locuitori din Medina! unde sunt învãţaţii voştri? Eu l-am auzit pe Trimisul lui Allah (pacea şi binecuvântarea lui Allah fie asupra lui!) când a interzis sã se foloseascã aceasta (pãrul fals) şi a zis: Oamenii din Bani Isra'il au fost nimiciţi când femeile lor au purtat asemenea pãr.
(Convenit)
1650. Ibn 'Umar (Allah sã-l aibã în mila Sa!) a relatat cã Trimisul lui Allah (pacea şi binecuvântarea lui Allah fie asupra lui!) a blestemat pe cel ce fãureşte şi pe cel ce poartã perucã, precum şi pe cel ce face tatuaje şi pe cel ce poartã tatuaj.
(Muslim)
1651. Ibn Mas'ud (Allah sã-l aibã în mila Sa!) a relatat: Allah a blestemat femeile ce fac tatuaje şi pe cele ce poartã tatuaj, pe femeile ce-şi smulg pãrul de pe faţã şi pe cele ce-şi rãresc dinţii pentru frumuseţe,
schimbând ceea ce a creat Allah. O femeie l-a întrebat: Ce sunt toate acestea? El a rãspuns: De ce sã nu-i blestem pe cei pe care i-a blestemat Trimisul lui Allah (pacea şi binecuvântarea lui Allah fie asupra lui!). Allah Preaînaltul a zis în Cartea Sa: Tot ce v-a adus Apostolul, primiţi, şi feriţi- vã de tot ceea ce v-a interzis.
(Convenit)