Cine este conectat? | În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 64, Dum Mar 21, 2010 10:58 pm |
Subiectele cele mai active | |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi | |
Subiectele cele mai vizionate | |
|
| CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? | |
| | Autor | Mesaj |
---|
cristina mihaela ~ Silver Member ~
Mesaje : 232 Reputatie : 8 Data de inscriere : 03/01/2011 rosiori de vede teleorman
| Subiect: CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? Lun Ian 24, 2011 11:12 pm | |
| DESEORI NE CONFRUNTAM CU PROBLEME DE SANATATE, SI CE FACE ATUNCI? FUGIM LA MEDIC CARE NE DA O RETETA CU MEDICAMENTE CARE NE FAC MAI MULT SAU MAI PUTIN BINE. DE EXEMPLU LUAM O PASTILA CARE NE FACE BINE LA DUREREA DE CAP DAR FACE RAU STOMACULUI . E BINE? DE ACEEA VA SFATUIESC SA MAI ANCERCATI SI CU TRATAMENTE NATURISTE( LEACURI BABESTI) CA DE MULTE ORI DAU REZULTATE MULT MAI MARI DECAT MEDICAMENTELE. PENTRU DURERI AN GAT ANCERCATI O GRAGARA CU TINCTURA DE PROPOLIS , DUPA CARE NU CONSUMATI NIMIC 20 MINUTE. DUPA CATEVA REPRIZE DUREREA VA DISPAREA. | |
| | | DANA H Moderator
Mesaje : 206 Reputatie : 4 Data de inscriere : 03/01/2011 Varsta : 43 ROMANIA BUCURESTI ALHAMDULILAH
| Subiect: Re: CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? Mar Ian 25, 2011 2:40 pm | |
| ASA ESTE AI MARE DREPTATE , IN ULTIMUL TIMP AM OBSERVAT CA DOCTORII DAU CAT MAI MUTLE ANTOBIOTICE , DAR SA NU UITAM CA IN PERIOADELE MAI VECHI NU EXISTAU ATATI MICROBI CATI SUNT ACUM , EU AM CRESCUT LA TARA SI MANCAM SI DUPA JOS , MANCAM DIN COPACI FRUCTE FARA SA LE SPAL SI NU-MI AMINTESC SA FII FACUT VREO DATA TOXI INFECTIE ALIMNETARA, ACUM PTR COPII NOSTRII NU STIM CUM SA LE SPALAM MAI BINE FRUCTUL PE CARE AL MANANCA , LE DAM MANCARE , ACUM AERUL PE CARE AL INSPIRAM ESTE INFECTAT CU DIVERSI VIRUSI DECI NU TREBUIE SA NE MAI MIRAM DE NIMIC ALLAH STIE MAI BINE | |
| | | cristina mihaela ~ Silver Member ~
Mesaje : 232 Reputatie : 8 Data de inscriere : 03/01/2011 rosiori de vede teleorman
| Subiect: Re: CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? Mar Ian 25, 2011 4:26 pm | |
| Da copii an ziua de azi sunt diferiti de cum eream noi , se anbolnavec mai repede. Anainte nu ereau atatea masini s polueze, fructele , legumele nu ereau stropite cu tot felul de te miri ce, si automat sunt mai sensibili. | |
| Subiect: Re: CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? Mar Ian 25, 2011 5:10 pm | |
| Cand sa anbolnavit baiatul meu am fost cu el la doctora care al trateaza de mic si am rugato sami dea si un antibiotic sa al am an casa pentru orce eventualitate , si stii ce mia raspuns, ca sa le mai dau de medicamente , sa o mai dau si pe leacuri babesti, ca unde ajunge stomacul copilului cu atatea medicamente. | |
| Subiect: Re: CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? Mar Ian 25, 2011 5:13 pm | |
| Spe exemplu daca te doare mijlocul ati pui o foaie de varza te bagi la caldura , si te lasa durerea | |
| | | Noor İslam Admin
Mesaje : 1689 Reputatie : 22 Data de inscriere : 07/12/2009 Alhamdulillah
| Subiect: Re: CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? Mar Ian 25, 2011 7:37 pm | |
| Anul trecut fetita mea tusea foarte rau, am dus-o de cateva ori la medic, medicamente-siropuri-ınjectii-perfuzii....dar tusea nu o lasa...ımi era f frica deoarece dupa cateva zile tusea sangeros şi ma speriasem foarte rau.Am vb cu o surioara pe mess şi mi-a spus sa ıi fac ceai din coji de ceapa, prima data nu am crezut ca voi lua rezultate bune, şi ma rugat sa fac şi sa ıi dau la fetita sa bea...ın fine...i-am facut şi a doua zi, fetita era mai bine, nu ma tusea aşa de rau.Am facut cateva zile ıncontinuu, şi Alhamdulillah fetita sa vindecat. De atunci cred ın tratamente naturiste, şi inshallah o sa ınvat sa fac cat mai multe, nu prea am experienta dar sunt sigura ca voi ınvata multe de la voi.
| |
| Subiect: Re: CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? Mar Ian 25, 2011 7:40 pm | |
| | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? | |
| |
| | | | CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |