IslamRO

Bine aţi re-venit !
Toate femeile sunt binevenite !
Pentru a accesa partea privată a forumului nostru, vă rugăm să vă
conectaţi dacă sunteţi deja membră sau să vă alăturaţi comunitaţii noastre
Vă dorim şedere plăcută pe forum !
IslamRO

Bine aţi re-venit !
Toate femeile sunt binevenite !
Pentru a accesa partea privată a forumului nostru, vă rugăm să vă
conectaţi dacă sunteţi deja membră sau să vă alăturaţi comunitaţii noastre
Vă dorim şedere plăcută pe forum !
IslamRO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Acest forum este dedicat în totalitate femeilor !

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Bine aţi venit pe forumul İslamRO ! Ne bucurăm că aţi ales forumul nostru ! Acest forum este dedicat în totalitate femeilor ! Vă reamintim că puteţi accesa partea privată a forumului numai după ce vă veţi înregistra sau conecta ! Vă mulţumim şi vă dorim şedere plăcută !
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola

statistics counter
Ultimele subiecte
» Coranul Cel Glorios
CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? I_icon_minitimeLun Noi 24, 2014 2:51 pm Scris de Noor İslam

» Cine este Mesagerul Islamului?
CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? I_icon_minitimeLun Noi 24, 2014 2:45 pm Scris de Noor İslam

» Sfaturile Profetului Mohammed, salla Allahu aleihi wa sallam
CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? I_icon_minitimeLun Noi 24, 2014 12:14 pm Scris de Noor İslam

» Modalitati de a scapa sau proteja de farmece
CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? I_icon_minitimeLun Mai 26, 2014 6:51 pm Scris de floryna

» Daca sotul este departe este permis ca ei doi sa vorbeasca la telefon si sa isi spuna cuvinte care sa le aduca placere si sa ajunga la orgasm ?
CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? I_icon_minitimeVin Feb 28, 2014 3:26 pm Scris de Noor Aala Noor

» Este permis a face sex in baie?
CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? I_icon_minitimeVin Feb 28, 2014 3:21 pm Scris de Noor Aala Noor

» Este sexul oral permis in Islam?
CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? I_icon_minitimeVin Feb 28, 2014 3:17 pm Scris de Noor Aala Noor

Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 64, Dum Mar 21, 2010 10:58 pm
Subiectele cele mai active
Joaca Fazanul
BİNE Aİ VENİT PE FORUMUL İSLAMRO
SPANZURATOAREA
Cine gaseşte rima ?
Fara DA sau NU
DUA PENTRU FIECARE ZI DIN LUNA RAMADAN
A SALAM ALEYKUM
cum ma pot converti
İDEE BUNA-İDEE REA
VRAJİ
Galerie
CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? Empty
Top postatori
Noor İslam (1689)
CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? Vote_lcapCREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? Voting_barCREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? Vote_rcap 
betti (349)
CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? Vote_lcapCREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? Voting_barCREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? Vote_rcap 
cristina mihaela (232)
ionela (212)
DANA H (206)
ilayda (145)
Noor Aala Noor (130)
Noor Zaynab Sameer (128)
Selma Nuran (127)
Aisha (82)
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Noor İslam
ilayda
Noor Zaynab Sameer
betti
Selma Nuran
Mariana (Maryam)
Amira3
cristina mihaela
floryna
Aisha
Subiectele cele mai vizionate
BİNE Aİ VENİT PE FORUMUL İSLAMRO
Propozitii cu cuvinte care incep cu aceeasi litera!
Joaca Fazanul
İMPORTANT: REGULAMENTUL FORUMULUİ
Copiii sai
SPANZURATOAREA
VRAJİ
Cine gaseşte rima ?
A SALAM ALEYKUM
Fara DA sau NU

CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE?

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
cristina mihaela
~ Silver Member ~
~ Silver Member ~

Reputatie : 8
Data de inscriere : 03/01/2011
Localizare rosiori de vede teleorman

MesajSubiect: CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE?   CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? I_icon_minitimeLun Ian 24, 2011 11:12 pm

DESEORI NE CONFRUNTAM CU PROBLEME DE SANATATE, SI CE FACE ATUNCI? FUGIM LA MEDIC CARE NE DA O RETETA CU MEDICAMENTE CARE NE FAC MAI MULT SAU MAI PUTIN BINE. DE EXEMPLU LUAM O PASTILA CARE NE FACE BINE LA DUREREA DE CAP DAR FACE RAU STOMACULUI . E BINE? DE ACEEA VA SFATUIESC SA MAI ANCERCATI SI CU TRATAMENTE NATURISTE( LEACURI BABESTI) CA DE MULTE ORI DAU REZULTATE MULT MAI MARI DECAT MEDICAMENTELE.

PENTRU DURERI AN GAT ANCERCATI O GRAGARA CU TINCTURA DE PROPOLIS , DUPA CARE NU CONSUMATI NIMIC 20 MINUTE. DUPA CATEVA REPRIZE DUREREA VA DISPAREA.
Sus In jos
DANA H
Moderator
Moderator
DANA H

Reputatie : 4
Varsta : 43
Localizare ROMANIA BUCURESTI
Stare de spirit ALHAMDULILAH

MesajSubiect: Re: CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE?   CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? I_icon_minitimeMar Ian 25, 2011 2:40 pm

ASA ESTE AI MARE DREPTATE , IN ULTIMUL TIMP AM OBSERVAT CA DOCTORII DAU CAT MAI MUTLE ANTOBIOTICE ,
DAR SA NU UITAM CA IN PERIOADELE MAI VECHI NU EXISTAU ATATI MICROBI CATI SUNT ACUM , EU AM CRESCUT LA TARA SI MANCAM SI DUPA JOS , MANCAM DIN COPACI FRUCTE FARA SA LE SPAL SI NU-MI AMINTESC SA FII FACUT VREO DATA TOXI INFECTIE ALIMNETARA, ACUM PTR COPII NOSTRII NU STIM CUM SA LE SPALAM MAI BINE FRUCTUL PE CARE AL MANANCA , LE DAM MANCARE ,
ACUM AERUL PE CARE AL INSPIRAM ESTE INFECTAT CU DIVERSI VIRUSI DECI NU TREBUIE SA NE MAI MIRAM DE NIMIC ALLAH STIE MAI BINE
Sus In jos
cristina mihaela
~ Silver Member ~
~ Silver Member ~

MesajSubiect: Re: CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE?   CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? I_icon_minitimeMar Ian 25, 2011 4:26 pm

Da copii an ziua de azi sunt diferiti de cum eream noi , se anbolnavec mai repede. Anainte nu ereau atatea masini s polueze, fructele , legumele nu ereau stropite cu tot felul de te miri ce, si automat sunt mai sensibili.
Sus In jos
cristina mihaela
~ Silver Member ~
~ Silver Member ~

MesajSubiect: Re: CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE?   CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? I_icon_minitimeMar Ian 25, 2011 5:10 pm

Cand sa anbolnavit baiatul meu am fost cu el la doctora care al trateaza de mic si am rugato sami dea si un antibiotic sa al am an casa pentru orce eventualitate , si stii ce mia raspuns, ca sa le mai dau de medicamente , sa o mai dau si pe leacuri babesti, ca unde ajunge stomacul copilului cu atatea medicamente.
Sus In jos
cristina mihaela
~ Silver Member ~
~ Silver Member ~

MesajSubiect: Re: CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE?   CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? I_icon_minitimeMar Ian 25, 2011 5:13 pm

Spe exemplu daca te doare mijlocul ati pui o foaie de varza te bagi la caldura , si te lasa durerea
Sus In jos
Noor İslam
Admin
Admin
Noor İslam

Reputatie : 22
Data de inscriere : 07/12/2009
Stare de spirit Alhamdulillah

MesajSubiect: Re: CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE?   CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? I_icon_minitimeMar Ian 25, 2011 7:37 pm

Anul trecut fetita mea tusea foarte rau, am dus-o de cateva ori la medic, medicamente-siropuri-ınjectii-perfuzii....dar tusea nu o lasa...ımi era f frica deoarece dupa cateva zile tusea sangeros şi ma speriasem foarte rau.Am vb cu o surioara pe mess şi mi-a spus sa ıi fac ceai din coji de ceapa, prima data nu am crezut ca voi lua rezultate bune, şi ma rugat sa fac şi sa ıi dau la fetita sa bea...ın fine...i-am facut şi a doua zi, fetita era mai bine, nu ma tusea aşa de rau.Am facut cateva zile ıncontinuu, şi Alhamdulillah fetita sa vindecat.
De atunci cred ın tratamente naturiste, şi inshallah o sa ınvat sa fac cat mai multe, nu prea am experienta dar sunt sigura ca voi ınvata multe de la voi. CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? 111796

CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? 208200
Sus In jos
cristina mihaela
~ Silver Member ~
~ Silver Member ~

MesajSubiect: Re: CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE?   CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? I_icon_minitimeMar Ian 25, 2011 7:40 pm

Cu siguranta vei anvata
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE?   CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE? I_icon_minitime

Sus In jos

CREDETI AN TRATAMENTE NATURISTE?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
IslamRO :: SĂNĂTATE :: TRATAMENTE NATURİSTE-
Mergi direct la: